Hamburgery z wędzoną goudą i boczkiem z sosem Barbecue
Wędzone Goudan i boczek hamburgery z sosem Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego Chucka wołowego, bulion wołowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Burgery z indyka z wędzoną goudą, Wędzone Hamburgery Z Piwa Gouda, oraz Burgery z indyka z wędzoną goudą.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj pokrojoną cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować, mieszając kilka razy, aż cebula będzie chrupiąca-przetargu i po prostu obracając półprzezroczyste, 5 protokół. Wymieszać z ostrym sosem i bulionem wołowym i zdjąć z ognia. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Podgrzej dużą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozłóż masło na 1 stronie każdego kromki chleba i patelnia stronie masłem w dół na umiarkowanym ogniu aż do tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieś toasty na talerz.
6
Dodaj boczek do patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, o 4 protokół na stronę; odcedzić na ręcznikach papierowych. Zetrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Doprawić paszteciki wołowe solą i gotować na patelni na umiarkowanie dużym ogniu, aż średnio rzadkie, około 2 minut na stronę. Top każdy burger z 1/4 szklanki wędzonej Goudy i gotować, aż ser topi się, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Wołowe
Gouda Wędzona
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ustaw hamburgery na rozpostartych stronach 4 tostów. Top z boczkiem, cebulą i słodkim sosem Barbecue. Zamknij hamburgery i służyć, przechodząc więcej sosu barbecue przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Carnivora Zinfandela. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.