Hamburgery z serem pleśniowym Mayo i cebulą Sherry Vidalia
Hamburgery z niebieskim serem Mayo i Sherry Vidalian cebuli może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet sherry, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Hamburgery z serem pleśniowym majonez i cebulą po sherry Vidalian, Burgery Portobello z serem pleśniowym i podsmażoną czerwoną cebulą, oraz Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połączyć 1/2 szklanki sera pleśniowego, majonez, 1 łyżeczka tymianku, i ostry sos pieprzowy w małej misce; dobrze wymieszać.
Podzielić wołowinę na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Wołowinę posypać równomiernie 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i soli.
Olej rozetrzeć równomiernie po obu stronach plasterków cebuli; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieść paszteciki i cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj przez 3 minuty z każdej strony. Odstaw paszteciki na bok; utrzymuj ciepło.
Umieść plastry cebuli w plastikowej torbie na suwak; Zamknij.
Odstawić 5 minut; wrzucić z pozostałymi 1 łyżeczką tymianku i octu.
Pocięte boki bułek równomiernie rozprowadzić mieszanką majonezu. Ułóż 1/2 szklanki rukoli na dolnej połowie każdej bułki; top z 1 patty, 1 plaster cebuli, i Kok top.