Hamburgery z serem Bleu i bekonem
Przepis Bleu ser i bekon hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 20 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 53g białka, oraz 46 g tłuszczu. Jeśli masz mieloną wołowinę, sól i pieprz, ser bleu kruszy się i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini-burgery z serem Kobe Bleu z cebulą Cipollini w redukcji balsamicznej, Suwaki Z Bekonem I Serem Bleu Z Indyka, oraz Boczek, ser Bleu, bazylia i makaron z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce z widelcem, rozbić razem masło i 2 łyżki sera bleu kruszy; odstawić.
W misce mieszania, wymieszać, aby połączyć mieloną wołowinę, 1/3 szklanki sera bleu kruszy, kawałki boczku i przyprawy do steków. Zwilż ręce, aby zapobiec przyklejaniu się i uformować 4 paszteciki nieco większe niż bułki. Przykryć plastikiem i odstawić do lodówki.
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu.
Przed gotowaniem szczotkować i zetrzeć na tarce olejowej. Sól i pieprz hamburgery i umieścić na gorącym grillu. Gotować przez 4 do 5 minut z jednej strony dla średnich.
Podawać na gorąco na opiekanej bułce z cebulą.
Posmaruj masłem z sera bleu, sałatą, pomidorem, cebulą i pokrojonym awokado, jeśli używasz.
INDOOR: postępuj zgodnie z instrukcjami przygotowania hamburgerów. Podgrzej brojlery.
Umieść hamburgery na stojaku z drutu nad folią wyłożoną blachą do pieczenia lub patelnią brojlerów. Broil 6 cali od źródła ciepła przez 4 do 5 minut na stronę dla medium.