Hamburgery z jagnięciną z miętowymi Tzatzikami

Hamburgery z jagnięciną z miętowymi Tzatzikami
Hamburgery z jagnięciny z miętowym Tzatziki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 43g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście pietruszki, mieloną jagnięcinę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery jagnięce z tzatziki, Hamburgery Z Jagnięciny Z Fetanem I Hummusem, oraz Hamburgery Jagnięce Z Sosem Tzatziki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do tzatziki mięty wymieszać jogurt z olejem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TzatzikiTzatziki
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-Cienki-
2
Dodaj ogórek, cebula, czosnek, mięta, i pieprz.Posmakuj i dodaj sól.Przykryć i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania hamburgery jagnięce.Rozgrzej grill do medium high.In dużą miskę, połączyć jagnięcinę i pozostałe składniki.Forma na 12 małych placków około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Miejsce na gorącym grillu i gotować 5 minut z pierwszej strony, cztery z drugiej.Chcesz, aby na zewnątrz było ładnie zarumienione z odrobiną różu pozostającą w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać po trzy w połowie pita z rozdrobnioną sałatą, pomidorem, ogórkiem i cebulą.Zaproponuj wybite Tzatziki przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
TzatzikiTzatziki
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn