Hamburgery z indyka Caesar
Hamburgery z indykiem Caesar mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parmezan, pietruszkę, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 97% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hamburgery Z Indyka Z Caesar Spread, Grillowane Burgery Z Indyka Caesar, oraz Caesar Burgers.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wymieszać czosnek, sardelę, sok z cytryny, dwie trzecie parmezanu i pietruszkę. Połowę włożyć do małej miseczki, wymieszać z jogurtem i odstawić.
Drugą połowę wymieszać w dużej misce z mielonym i cebulą, a następnie doprawić. Uformuj 4 hamburgery i umieść na tacy do pieczenia, a następnie gotuj przez 15-20 minut, aż do ugotowania.
Tymczasem sałatę wymieszać z sosem jogurtowym i pokroić bułki. Aby zmontować, umieścić hamburgery w bułkach z sałatką i kilkoma plasterkami pomidorów.
Hamburgery podawać z resztkami sałatki posypanej parmezanem.
Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel
Malbec, Merlot, i Zinfandel są moje najlepsze typy na hamburgery z indyka. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.