Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu

Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj burgerów z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,5 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1019 kalorii, 98g białka, oraz 48g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Mieszanka papryki, oliwy z oliwek, babeczek wielkości kanapki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 86%, to danie jest świetne. Podobne przepisy obejmują Hamburgery z boczkiem z indyka z podwójnym serem z sosem pomidorowym pieczonym na ogniu, Pierś z indyka w sosie z pieczonego pomidora i bazylii, oraz Makaron z cukinii z pieczonymi pomidorami na ogniu z klopsikami z indyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej mżawkę oliwy z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim lub średnim ogniu i dodaj boczek z indyka. Gotuj, aż będzie chrupiąca, 3 minuty z każdej strony, wyjmij na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Podczas gdy boczek się gotuje, połącz pierś z indyka, zieloną cebulę, kolendrę, chipotle, paprykę, sól i pieprz, skórkę z limonki i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Wymieszaj pierś z indyka z przyprawami i uformuj 4 sekcje, z każdej po 2 placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść pierwsze 4 placki na patelni; gotuj 3 do 4 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Wyjmij z patelni i połóż na talerzu i luźno przykryj folią, aby się ogrzać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Podczas gdy pierwsza partia hamburgery gotować ciepła 1 łyżka oleju w garnku sosu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj cebulę i zmiękcz 3 do 4 minut, dopraw solą i pieprzem, a następnie dodaj Worcestershire, brązowy cukier, pomidory i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Niech SOS ugotuje się na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Dodaj drugą partię hamburgerów na patelnię i gotuj 3 do 4 minut z każdej strony. Na wierzch z plasterkiem sera i 2 kawałkami boczku. Namiot patelni z folią i gotować na małym lub umiarkowanym ogniu, aby stopić ser, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Umieść hamburgery na dnie muffinek. Top z boczkiem podwójne hamburgery serowe, ogień pieczony sos pomidorowy i angielski muffin góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn