Hamburgery Wieprzowe Apple Jack Z Marmoladą Jabłkowo-Koprową

Hamburgery wieprzowe Apple Jack z marmoladą jabłkowo-koperkową wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 23G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, sól, mccormick gourmet recipe box czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab z koprem i jabłkiem, Polędwica Wieprzowa Pieczona Z Jabłkiem I Koprem, oraz Kotlet schabowy z jabłkiem, koprem i tymiankiem.
Instrukcje
Jabłko pokroić na czwarte części.
Odetnij rdzeń od każdego plastra. Zetrzyj 1 plasterek do małej miseczki, dodaj majonez, cukier granulowany i ocet, i mieszaj do wymieszania. Doprawić solą do smaku. Drobno posiekać pozostałe 3 plastry jabłka.
Roztopić masło z olejem w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać posiekane jabłka, 1/2 łyżeczki. nasiona kopru włoskiego i pokruszony czerwony pieprz i gotować, często mieszając, 10 do 12 minut lub aż jabłka zmienią kolor na złoty kolor. Zmniejszyć ogień do średnio niski, i dodać brązowy cukier, whisky, ocet, i 1/4 łyżeczki. sól. Gotować 2 do 3 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. (
Mieszanina będzie konsystencją syropu.)
Połączyć 1/3 szklanki wrzącej wody, kolejne 3 składniki, pozostałe 1/2 łyżeczki. nasiona kopru włoskiego, a pozostałe 1/2 łyżeczki. sól w 1 szklance miarki.
Odstawić na 10 do 15 minut lub do temperatury pokojowej.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Połącz mieszaninę wieprzowiny i wody w dużej misce, aż do wymieszania i wchłonięcia płynu. (Nie przepracuj mieszanki mięsa.) Kształt mieszaniny na 5 cienkich pasztecików. (Paszteciki powinny mieć nie więcej niż 1/2 cala grubości.)
Placki grillowe, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia. Top każdy patty z 1 plaster sera w ciągu ostatnich 1 minut grillowania.
Wyjąć z grilla i odstawić 5 do 10 minut.
Mieszankę majonezową równomiernie rozprowadzić na ściętych bokach dolnych bułek hamburgerowych. Top z hamburgerami. Łyżka mieszanki jabłko równomiernie na hamburgery; przykryć szczytami bułki.