Hamburgery Południowo-Zachodnie
Przepis na hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w ok. 13 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, mielony chuck, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, Hamburgery, oraz Hamburgery Lea dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej; umieść stojak około 8 cali od źródła ciepła.
Połącz awokado, szalotkę, sok z limonki, pokruszony czerwony pieprz i 1/2 łyżeczki. sól w misce. Lekko rozgnieść awokado z tyłu widelca, aby rozbić kawałki. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię guacamole i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Posyp wołowinę chili w proszku i 1 łyżeczką. sól.
Delikatnie wymieszaj dłońmi, aby rozprowadzić przyprawy. Kształt na 4 paszteciki. Hamburgery Broil aż osiągną pożądaną doneness, obracając raz, o 8 minut dla średnio rzadkie.
Hamburgery podawać na bułkach z guacamole na wierzchu.