Hamburgery Nadziewane Ziołami I Serem
Przepis Herb & ser Nadziewane hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, zieloną cebulę, liście sałaty i pomidora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hamburgery ziołowe nadziewane serem z kremową musztardą miodową {Fridays with Rachael Ray}, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Ziołowe Burgery z indyka z serem Cheddar.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ser cheddar, ser śmietankowy, pietruszka i 1 łyżeczka musztardy; odstawić.
W innej misce, połączyć cebulę, bułka tarta, ketchup, sól, rozmaryn, szałwia i pozostałej musztardy. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Kształt na osiem cienkich pasztecików. Łyżka mieszanki sera na środku cztery paszteciki; top z pozostałych pasztecików i mocno docisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr mięsny odczyta 160° i soki są czyste.
Podawać na bułkach z sałatą i pomidorem w razie potrzeby.