Hamburgery Kukurydziane Z Kminkiem

Hamburgery Kukurydziane Z Kminkiem
Hamburgery kukurydziane z kminkiem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 332 kalorie, 21g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, nasiona kminku, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Hamburgery jagnięce z kminkiem Xi ' an, Hamburgery Z Czerwonej Soczewicy Przyprawione Kminkiem, oraz Chleb kukurydziano-kminkowy pieczony na patelni.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce połącz wołowinę, mielony kminek, nasiona kminku, kukurydzę oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nasiona KminkuNasiona Kminku
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać i uformować w paszteciki.
4
Lekko Oil rusztu, i umieścić paszteciki na grillu. Gotować przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn