Hamburgery krewetkowe Teriyaki z grillowaną salsą ananasową, bekonem i serem pleśniowym

Hamburgery krewetkowe Teriyaki z grillowaną salsą ananasową, bekonem i serem pleśniowym
Hamburgery z krewetek Teriyaki z grillowaną salsą ananasową, bekonem i serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 46g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 2122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka boczku, oleju sezamowego, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Teriyaki Grillowana Salsa ananasowa z kandyzowanymi Jalapenos i boczkiem, Burgery z serem pleśniowym z grillowanym ananasem, oraz Teriyaki Grillowane krewetki i ananasy Tacos z kandyzowanym Jalapeno i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mielenie 1/3 krewetek w maszynce wraz z czosnkiem, imbir, sos teriyaki, olej sezamowy i zielona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wymieszać mielone krewetki do posiekanych krewetek wraz z wystarczającą ilością bułki tartej, że mieszanina będzie trzymać razem, tworzą 4 paszteciki i schłodzić w lodówce przez co najmniej 30 protokół.Olej swój grill, ciepła do średniej-wysokiej i gotować, aż krewetki zamienia różowy, o 3-5 minut na stronie.Złóż hamburgery i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn