Hamburgery jagnięce z czerwono-zielono-pomidorowym Chutney

Hamburgery jagnięce z czerwono-i Zielono-pomidorowym Chutney może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 476 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, pomidor śliwkowy, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Marokańskie przyprawione hamburgery jagnięce z morelowo-pieprzowym Chutney + pistacjowe Pesto Feta, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Hamburgery jagnięce z zieloną Harissą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do gotowania.
Gotuj ocet, syrop, czosnek, imbir, kminek i płatki czerwonej papryki w małym rondlu, aż zgęstnieje i zmniejszy się do około 2 łyżek stołowych, 2 do 3 minut (obserwuj uważnie).
Zdjąć z ognia i wymieszać pomidory i sól do smaku. Wymieszaj kolendrę tuż przed podaniem.
Uformować jagnięcinę na 4 paszteciki o grubości 3/4 cala i doprawić solą i pieprzem. Grill na lekko naoliwionym stojaku Ustaw 5 do 6 cali nad świecącymi węglami około 4 minut z każdej strony dla średnio rzadkich.
Hamburgery podawać z chutney.