Indyjskie hamburgery Curry z chutney Mayo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,74 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, cebulę, chutney z mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki kokosowo-Curry z chutney Mayo, Indyjskie Zawijasy Z Kurczaka + Curry Mayo, oraz Szaszłyki indyjskie Curry z jagnięciną z miętą-Grillowany Chutney z Nektarynką z pitą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, wymieszać składniki Chutney mayo. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 do 8 minut, obracając raz, aż termometr mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 71°. podczas ostatnich 2 minut gotowania, umieścić rolki, ściąć boki w dół, na grillu aż do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Rozprowadzić majonez chutney na ściętych bokach rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
Majonez
7
Umieścić hamburgery na dolnych połówkach; top z sałatą i pomidorem. Przykryć górną połówką rolek.