Hamburgery Falafelowe Otwarte

Hamburgery Falafelowe Otwarte
Przepis na hamburgery falafel z otwartą twarzą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Burgery Z Tuńczykiem Z Otwartą Twarzą, Open-Faced Sunshine Burgers, oraz Hamburgery Z Indyka Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 5 składników w blenderze i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować paszteciki, połączyć 1 szklankę cebuli i dalej 7 składników (przez 4 ząbki czosnku) w robocie kuchennym, i proces aż gładka, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić mieszaninę fasoli w dużej misce; wymieszać w 1/4 szklanki bułki tartej. Podzielić mieszaninę fasoli na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Miejsce pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej w płytkim naczyniu. Dredge paszteciki w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
5
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 3 paszteciki na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ciepłe Mini pitas zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
8
Umieść 1 pita na każdym z 6 talerzy. Top każda porcja z 1/2 szklanki sałaty, 1/3 szklanki pomidora, 1/3 szklanki ogórka, i 4 łyżeczki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SałataSałata
PomidorPomidor
CebulaCebula
Kombinacja 2Kombinacja 2
9
Skropić każdą porcję z około 3 łyżki sosu; top każdej porcji z 1 patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
10
Wino Uwaga: Lekkie w ciele i taninie, pinot noir jest idealnym czerwonym winem do solidnych dań wegetariańskich. Te hamburgery zawierają przyprawy, takie jak kolendra i kminek, które są echem w Kim Crawford Marlborough Pinot Noir ($15), z pikantnymi niuansami i aromatami dymu i suszonych ziół. Jasne owoce i duża kwasowość pomagają wyciąć bogaty sos tahini hamburgerów. - Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
WinoWino
KolendraKolendra
PrzyprawyPrzyprawy
TahiniTahini
KminekKminek
OwoceOwoce
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn