Hamburgery Cheddar Z Indyka

Hamburgery Cheddar Z Indyka
Hamburgery Cheddar z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, akompaniament: liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheddar Hamburgery Z Indyka, Maple Cheddar Turcja Hamburgery, oraz Biały Cheddar Hamburgery Z Indyka.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować szalotka w oleju z solą i pieprzem w 8-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 2 do 3 protokół, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać indyka i delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
4
Mieszankę z indyka przełożyć na arkusz papieru woskowego i podzielić na 8 równych kopców. Pat 1 kopiec na 4-calowy patty i top z 1 kawałek sera, a następnie umieścić drugi kopiec na wierzchu, klepanie go na inne patty, aby zamknąć ser. Szczypta krawędzie razem do uszczelnienia i kształt w jeden patty. Dodać 3 więcej hamburgery w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Kopce BarKopce Bar
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Rozgrzać naoliwioną dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie pali, a następnie grillować hamburgery, obracając się raz, aż po prostu ugotowane (nie różowe), łącznie 8 do 9 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podczas gotowania hamburgery, Rolki Ciepła na blasze do pieczenia w piekarniku, aż chrupiący, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rolki przełożyć do stelaża, aby lekko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Pomidory przecedzić wodą, octem i solą w blenderze lub mini robocie kuchennym, w razie potrzeby zeskrobując boki, następnie zmiksować w majonezie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PomidorPomidor
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rolki przeciąć na pół poziomo (jeśli to konieczne)i rozłożyć pokrojone boki majonezem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
RolkaRolka
3
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn