Ham ' N Cheese Calzones
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 88 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 27. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz trzy sery, ciasto do pizzy, klasyczny dressing ranch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką powierzchni; naciśnij na prostokąt 18x12 cali.
Top z szynką w granicach 1/2 cala krawędzi, cięcia plastry szynki w razie potrzeby, aby utworzyć równą warstwę.
Połącz ser i dressing; rozłóż na szynce. Top z pomidorami.
Przekrój prostokąty ciasta na pół; krawędzie uszczelnij widelcem.
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 15 do 17 min. albo aż do złotego brązu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto