Halloween Cupcakes to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pianki ghostmallows, krem knudsen, dekoracje i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloweenowe Babeczki, Halloweenowe Babeczki, oraz Halloweenowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz w dużej misce wszystkie składniki cupcake, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść wkładki do babeczek w puszce. Ciasto podzielić na wkładki za pomocą miarki do ciasta, dodać około 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec przez około 10-12 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Udekoruj
5
Dodaj COOL WHIP Whipped lukier do torby dekoratora lub zamykanej torby za pomocą końcówki dekoratora Gwiazdy # 1M, zawirować na lukier.