Halloween Spice Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Halloween Spice Cake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier, mielony imbir, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Halloween Cupcakes: Pumpkin Spice Latte, Halloween Chocolate Sour Cream Donuts with McCormick Spice, oraz Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 9 przez 5-calowy bochenek patelni. Odstawić.
W średniej misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól, kakao w proszku, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, i ziele angielskie.
W dużej misce, ubić cukry, olej, mus jabłkowy, jajka, i ekstrakt wanilii do mieszania.
Dodaj suche składniki i mieszaj, aż się zmiksują.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch łopatką.
Piec przez 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Ostudzić ciasto przez 10 minut. Odkręć ciasto i umieść na drucianym stojaku, aby całkowicie ostygło. Dusić z cukrem pudrem i pokroić w plasterki do serwowania.