Halloween Layer Cake

Halloween Layer Cake
Halloween Layer Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka żółtka, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Halloween Layer Cake, Haunted Halloween Layer Cake, oraz Halloween Czekoladowe Ciasto Warstwowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia DNA dwóch 8 lub 9 calowe okrągłe patelnie ciasto z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cukier biały przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Ubić skracanie do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
4
Wymieszać w suchych składnikach.
5
Dodać 3/4 szklanki maślanki i wymieszać do zwilżenia mąki. Następnie bij mikserem elektrycznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
6
Dodać białka, roztopioną czekoladę i pozostałą maślankę, dobrze ubić i wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut. Gdy ciasto jest chłodny mróz między warstwą i nad wierzchem i boki ze złocisto-pomarańczowym lukrem. Zaznacz kontury Halloweenowych kotów i nietoperzy, lekko naciskając papierowe wycięcia na lukier, a następnie usuwając papier. Rozpuść 1 kwadratową niesłodzoną czekoladę z 1 łyżeczką. masło. Za pomocą pędzla wypełnij kontury mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Aby Złoty lukier pomarańczowy: śmietana razem masło, skórka pomarańczowa, skórka cytrynowa, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LukierLukier
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
KremKrem
SólSól
9
Dodać żółtko i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
10
Dodać cukier cukierniczy, na przemian z sokiem pomarańczowym i sokiem z cytryny, bicie dobrze po każdym dodaniu. Sprawia, że 2 filiżanki lukier, lub na tyle, aby pokryć szczyty i boki dwóch 9 calowych warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn