Halloween Kora

Halloween Kora
Halloween kora może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 189 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 2574 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kora migdałowa, kawałki reese ' a, krakersy Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halloween Kora, Halloween Kora, oraz Halloween Kora.

Instrukcje

1
Roztopić korę migdałową nad podwójnym kotłem (używam szklanej miski nad rondlem z gotującą się wodą.) Mieszać aż będzie gładka i pozostawić do ostygnięcia.Ułóż całe krakersy graham razem na obramowanej blasze do pieczenia tak, że są cieniowane przeciwko sobie.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać roztopioną korę migdałową na wierzch i użyć przesuniętej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić ją po powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Posypać pistacjami, kawałkami czekolady, precelkami i kawałkami Reese ' a (wraz z czymkolwiek innym, co chcesz dodać.) Delikatnie naciśnij wszystkie składniki dłonią, aby upewnić się, że wszystkie są zakotwiczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sos Włoski 1 ButelkaSos Włoski 1 Butelka
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
4
Umieść patelnię w lodówce i pozostaw do całkowitego ustawienia. Rozbij korę na mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać na talerzu lub opakowaniu w małych torebkach celofanowych. Wesołego Halloween!

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn