Halloween Kora
Halloween kora może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 189 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 2574 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kora migdałowa, kawałki reese ' a, krakersy Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halloween Kora, Halloween Kora, oraz Halloween Kora.
Instrukcje
Roztopić korę migdałową nad podwójnym kotłem (używam szklanej miski nad rondlem z gotującą się wodą.) Mieszać aż będzie gładka i pozostawić do ostygnięcia.Ułóż całe krakersy graham razem na obramowanej blasze do pieczenia tak, że są cieniowane przeciwko sobie.
Wlać roztopioną korę migdałową na wierzch i użyć przesuniętej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić ją po powierzchni.
Posypać pistacjami, kawałkami czekolady, precelkami i kawałkami Reese ' a (wraz z czymkolwiek innym, co chcesz dodać.) Delikatnie naciśnij wszystkie składniki dłonią, aby upewnić się, że wszystkie są zakotwiczone.
Umieść patelnię w lodówce i pozostaw do całkowitego ustawienia. Rozbij korę na mniejsze kawałki.
Podawać na talerzu lub opakowaniu w małych torebkach celofanowych. Wesołego Halloween!
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto