Halibut z ziołami i kwiatami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $13.79 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 146 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz organicznie uprawiane jadalne płatki kwiatów, szczypiorek, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Halibut Z Ziołami I Kaparami, Halibut pieczony z letnimi ziołami, oraz Halibut pieczony z cytryną i ziołami dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.