Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta z ziemniakami na patelni. Ten przepis służy 4. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Patelnia Salsa Halibut, Curry Halibut Patelnia, oraz Patelnia Halibut z sałatką kukurydzianą.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść filety z halibuta w kwadratowym naczyniu do pieczenia o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Polej rybę winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Skropić 1 łyżką oleju i doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozrzucić oliwki, rozmaryn, i czosnek na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Piec, aż ryba będzie w tym samym kolorze i łatwo płatki, o 15 protokół. Tymczasem rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i miękki, 15 do 17 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Ziemniaki doprawić pozostałą solą i pieprzem, podawać razem z halibutem i oliwkami.
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.