Halibut z suszonym pomidorowo-bazyliowym Pesto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta z suszonym pomidorowo-bazyliowym Pesto. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pesto pomidorowo-bazyliowe, sól, filety z halibuta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Pesto Z Suszonych Pomidorów I Bazylii, Brioche i Pesto Crusted Halibut z czapkami Portobello, brokułami, kremowym koprem i suszonymi pomidorami Beurre Blanc, oraz Pesto z bazylii i suszonych pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć deskę w wodzie, aby pokryć 1 godzinę; odcedzić.
Filety ułożyć na desce, posypać równomiernie solą i pieprzem. Każdy filet obłożyć pesto z suszonych pomidorów i bazylii.
Umieść deskę na stojaku do grillowania.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
15 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.