Halibut z sosem musztardowo-kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.35 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 204 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz kapary, szalotki, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z sosem kaparowym, Halibut z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj szalotki i czosnek; smażyć 3 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodaj wino, bulion i sok z cytryny; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj ryby; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, 12 do 14 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usunąć rybę; odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Doprowadzić płyn do wrzenia; gotować, odkryte, 3 minuty lub aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki. Wymieszać z musztardą i kaparami. Łyżka sosu nad rybą, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.