Halibut z salsą warzywną
Przepis na halibut z Salsanem warzywnym jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie super bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 2 porcje z 247 kalorii, 33g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 6,47 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz pod ręką sól, cebulę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Halibut z salsą Kiwi, oraz Salsa Skillet Halibut.
Instrukcje
Umieść halibuta w 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Tymczasem do salsy połącz pozostałe składniki w małej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Halibut można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.