Halibut Z Płatków Kukurydzianych
Halibut w płatkach kukurydzianych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, sól i świeżo popękany pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Smażony W Piekarniku, Płatki Kukurydziane, Płatki kukurydziane tosty francuskie z pomarańczową glazurą, oraz Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Wyłożyć naczynie do pieczenia papierem do pieczenia.
Połącz pokruszone płatki kukurydziane, koperek, pieprz cayenne, sól i zmielony czarny pieprz w dużej płytkiej misce.
Posmaruj halibuta majonezem, aby równomiernie pokryć ze wszystkich stron.
Delikatnie wciśnij powlekane filety z halibuta do mieszanki płatków kukurydzianych, aby pokryć wszystkie strony; otrząśnij nadmiar.
Przelać panierowane filety z halibuta do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby łatwo płatki widelcem, 10 do 12 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.