Halibut z porami
Halibut z Pora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 414 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, gęstych porów, filetów halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut z marchewką i porem, Halibut Z Marchewką I Porami En Papillote, oraz Halibut Confit z porem, kolendrą i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni, wirując do herbu.
Dodać pory i 1/2 łyżeczki soli koszernej do patelni; przykryć i gotować 6 protokół, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj 3/4 szklanki wody na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż pory będą miękkie.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj rodzynki, ocet i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu; utrzymaj ciepło.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać ryby z mieszanką porów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.