Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych

Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych
Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $7.39 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory koktajlowe, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut, Szpinak I Pomidory W Opakowaniach Foliowych, Cukinia Parmezan Opakowania Foliowe, oraz Pieczona Ryba Z Pomidorami I Pomidorami W Opakowaniach Foliowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400). Ułóż 4 (12-calowe) arkusze wytrzymałej folii aluminiowej na powierzchni roboczej. Pierwsze 3 składniki podziel równomiernie między arkusze folii. Na wierzchu filety z halibuta; filety posypać równomiernie solą i pieprzem. Czosnek równomiernie podzielić na filety, każdy z nich polać gałązką rozmarynu i skropić olejem. Zbierz boki folii nad rybami i warzywami, aby całkowicie pokryć; zaciskaj krawędzie, aby uszczelnić opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Paczki rybne umieścić na grillu. Gotować, obracając raz, 10 do 12 minut lub aż warzywa skwierczą wewnątrz paczek i ryby są nieprzezroczyste przez cały.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Podawać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn