Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem

Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z pomarańczami i Pastanem do włosów anielskich. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 693 kalorie, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz Anioł włosów makaron, kolendra, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Angel Hair Pasta Pie, Angel Hair Pasta, oraz Angel Hair Pasta Delight.

Instrukcje

1
Pokrój pomarańcze na segmenty, usuwając otaczające błony (patrz Skrót poniżej). Ściśnij membrany nad miską, aby złapać ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać imbir i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Posypać halibuta 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kminkiem. Gotować przez 4 minuty. Włącz, dodać szalotki i pomarańcze z dowolnym płynem, i kontynuować gotowanie, aż ryba będzie w tym samym kolorze i łatwo płatki, 4 do 5 protokół.Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, podczas gdy halibut gotuje.Podziel makaron i rybę na poszczególne talerze. Łyżka pomarańcze i sos na górze i posypać kolendrą. Skrót: aby przeciąć pomarańczę i usunąć jej błony bez bałaganu, odciąć skórkę i biały pestkę nożem. Następnie, pracując nad miską, z pomarańczą w jednej ręce, wykonaj cięcie po obu stronach każdego segmentu, wewnątrz otaczającej go błony. Sekcje będą bezpłatne w mgnieniu oka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
HalibutHalibut
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn