Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem

Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z pomarańczami i Pastanem do włosów anielskich. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 693 kalorie, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz Anioł włosów makaron, kolendra, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Angel Hair Pasta Pie, Angel Hair Pasta, oraz Angel Hair Pasta Delight.

Instrukcje

1
Pokrój pomarańcze na segmenty, usuwając otaczające błony (patrz Skrót poniżej). Ściśnij membrany nad miską, aby złapać ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać imbir i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Posypać halibuta 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kminkiem. Gotować przez 4 minuty. Włącz, dodać szalotki i pomarańcze z dowolnym płynem, i kontynuować gotowanie, aż ryba będzie w tym samym kolorze i łatwo płatki, 4 do 5 protokół.Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, podczas gdy halibut gotuje.Podziel makaron i rybę na poszczególne talerze. Łyżka pomarańcze i sos na górze i posypać kolendrą. Skrót: aby przeciąć pomarańczę i usunąć jej błony bez bałaganu, odciąć skórkę i biały pestkę nożem. Następnie, pracując nad miską, z pomarańczą w jednej ręce, wykonaj cięcie po obu stronach każdego segmentu, wewnątrz otaczającej go błony. Sekcje będą bezpłatne w mgnieniu oka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
HalibutHalibut
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn