Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z pomarańczami i Pastanem do włosów anielskich. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 693 kalorie, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz Anioł włosów makaron, kolendra, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Angel Hair Pasta Pie, Angel Hair Pasta, oraz Angel Hair Pasta Delight.
Instrukcje
Pokrój pomarańcze na segmenty, usuwając otaczające błony (patrz Skrót poniżej). Ściśnij membrany nad miską, aby złapać ich soki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać imbir i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół.
Posypać halibuta 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kminkiem. Gotować przez 4 minuty. Włącz, dodać szalotki i pomarańcze z dowolnym płynem, i kontynuować gotowanie, aż ryba będzie w tym samym kolorze i łatwo płatki, 4 do 5 protokół.Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, podczas gdy halibut gotuje.Podziel makaron i rybę na poszczególne talerze. Łyżka pomarańcze i sos na górze i posypać kolendrą. Skrót: aby przeciąć pomarańczę i usunąć jej błony bez bałaganu, odciąć skórkę i biały pestkę nożem. Następnie, pracując nad miską, z pomarańczą w jednej ręce, wykonaj cięcie po obu stronach każdego segmentu, wewnątrz otaczającej go błony. Sekcje będą bezpłatne w mgnieniu oka.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio