Halibut Z Pepitami, Kaparami I Pomidorami

Halibut Z Pepitami, Kaparami I Pomidorami
Halibut z Pepitami, kaparami i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $5.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 20g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Ten przepis z catcora.com ma 21 fanów. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, filety z halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cat Cora ' s Red Snapper Z Pepitami, kaparami, pomidorkami koktajlowymi i, Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, oraz Halibut Z Ziołami I Kaparami.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn