Halibut z masłem pomarańczowo-Pietruszkowym i przepis na Sukkotaż

Halibut z masłem pomarańczowo-Pietruszkowym i przepis na Sukkotaż
Halibut z masłem pomarańczowo-Pietruszkowym i Sukkotaszem przepis jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 1365 kalorii, 46g białka, oraz 115 g tłuszczu. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka soli koszernej, oleju roślinnego, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut smażony z krewetkowym Sukkotaszem, Succotash z grillowanymi przegrzebkami i natką pietruszki, oraz Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn