Halibut Z Grillowanymi Cytrynami, Pomidorami I Oliwkami

Halibut Z Grillowanymi Cytrynami, Pomidorami I Oliwkami
Halibut z grillowanymi cytrynami, pomidorami i oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 155g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 1071 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 29,52 zł / porcja. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka rozdartych liści bazylii, oregano, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony kurczak z karmelizowanymi cytrynami, pomidorkami koktajlowymi i oliwkami, Marokański Tagine Rybny Z Pomidorami, Oliwkami I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Halibut, Dynia, Pomidory I Oliwki.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn