Halibut z Charmoulą

Halibut z Charmoulą
Halibut z Charmoulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, soli, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lemony Halibut szaszłyki z Charmoula, Charmoula, oraz Charmoula Z Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj liście pietruszki, kolendrę, kapary, skórkę i sok; pulsuj, aż zioła zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KolendraKolendra
KaparyKapary
ZiołaZioła
SokSok
WołowinaWołowina
4
Aby przygotować rybę, posyp rybę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
5
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać rybę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
8
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn