Halibut z Charmoulą
Halibut z Charmoulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, soli, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lemony Halibut szaszłyki z Charmoula, Charmoula, oraz Charmoula Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Dodaj liście pietruszki, kolendrę, kapary, skórkę i sok; pulsuj, aż zioła zostaną grubo posiekane.
Aby przygotować rybę, posyp rybę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.