Herb Crusted Halibut to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 235 kalorii , 33 g białka i 6 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 6,26 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jeśli macie pod ręką szczypiorek, oliwę z oliwek, mielony pieprz i kilka innych składników, możecie to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 94% . Spróbuj Halibut w cytrynowo-ziołowej panierce , Dijon i ziołowy halibut w panko oraz Chrupiący halibut w ziołowej panierce z kędzierzawym selerem i fasolką szparagową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W misce wymieszaj bułkę tartą panko, pietruszkę, koperek, szczypiorek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, skórkę z cytryny, sól morską i czarny pieprz. Posmakuj i w razie potrzeby dopraw większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Funt Mielonej Wieprzowiny (najlepiej Naturalnie Hodowanej W Berkshire)
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Srebrne Nonpareile
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
(najlepiej Naturalnie Wychowane)
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa
4
Filety z halibuta opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Ułóż filety z halibuta na przygotowanej blasze do pieczenia.
Halibut bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 33 dolarów za butelkę.
Winnica Chehalem 3 Pinot Noir
Trzy winnice posiadłości na trzech wyjątkowych glebach mają głębokie znaczenie. Tym bardziej optymalna, uzupełniająca się mieszanka. W pełni dojrzałe, złożone i wyczekiwane z niecierpliwością. Spróbuj połączyć z łososiem, tuńczykiem, kaczką, przepiórką i wołowiną.