Need a pescatariańskie danie główne? Halibut Peklowany koperkiem z sosem musztardowym może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka gałązek koperku, grubej soli morskiej, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym, Grillowany Halibut z sosem musztardowo-koperkowym, oraz Halibut Z Sosem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj razem oliwę z oliwek, koperek, sól, cukier i pieprz. Przyciąć filety do tego samego rozmiaru i grubości. Linia A 8 na 8 cali. naczynie do pieczenia z folią i ułóż jeden filet, od strony skóry w dół, na dole. Przykryć mieszanką koperku i dopełnić drugim filetem, Skórka do góry. Filety przykryć folią (nie uszczelniać krawędzi) i płytką na tyle dużą, aby zmieścić się w naczyniu do pieczenia. Płyta górna z 2-do 4-lb. waga (np. 6-PAK sody). Ryba utwardzona, schłodzona, 2 dni, odwracając i odsączając nadmiar płynu po 1 dniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usunąć filety, zeskrobać koperek, dobrze spłukać i osuszyć. Cienko pokroić halibuta pod stromym kątem, pozostawiając skórę i tworząc szerokie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Ubić razem musztardy i brązowy cukier i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ułóż kromki chleba i pokrój na 4 równe kwadraty. Top każdy kwadrat z odrobiną crme frache. Ułóż 1 lub 2 kawałki halibuta na crme frache i top z kilkoma kropkami sosu musztardowego i gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.