Halibut suszony koperkiem z sosem musztardowym

Halibut suszony koperkiem z sosem musztardowym
Need a pescatariańskie danie główne? Halibut Peklowany koperkiem z sosem musztardowym może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka gałązek koperku, grubej soli morskiej, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym, Grillowany Halibut z sosem musztardowo-koperkowym, oraz Halibut Z Sosem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj razem oliwę z oliwek, koperek, sól, cukier i pieprz. Przyciąć filety do tego samego rozmiaru i grubości. Linia A 8 na 8 cali. naczynie do pieczenia z folią i ułóż jeden filet, od strony skóry w dół, na dole. Przykryć mieszanką koperku i dopełnić drugim filetem, Skórka do góry. Filety przykryć folią (nie uszczelniać krawędzi) i płytką na tyle dużą, aby zmieścić się w naczyniu do pieczenia. Płyta górna z 2-do 4-lb. waga (np. 6-PAK sody). Ryba utwardzona, schłodzona, 2 dni, odwracając i odsączając nadmiar płynu po 1 dniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Usunąć filety, zeskrobać koperek, dobrze spłukać i osuszyć. Cienko pokroić halibuta pod stromym kątem, pozostawiając skórę i tworząc szerokie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Ubić razem musztardy i brązowy cukier i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Ułóż kromki chleba i pokrój na 4 równe kwadraty. Top każdy kwadrat z odrobiną crme frache. Ułóż 1 lub 2 kawałki halibuta na crme frache i top z kilkoma kropkami sosu musztardowego i gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn