Halibut smażony z dodatkiem szalotki orzechowej

Smażony Halibut z dodatkiem szalotki orzechowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 6,12 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pekan, pietruszkę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut smażony z dodatkiem szalotki orzechowej, Grillowany Halibut z masłem Bazyliowo-Szalotkowym, oraz Pieczony Halibut Z Ciepłym Sosem Z Szalotki Cytrynowej.
Instrukcje
Halibut osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć ryby, obracając raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 4 do 6 minut w sumie.
Przenieść na talerze i zachować ciepło, luźno pokryte folią.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni i gotować szalotkę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, 3 do 4 protokół.
Dodaj pekan i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż pachnące i ciemniejszy odcień, o 3 protokół.
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj skórkę, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.
Posypać pekan szalotka polewa nad rybą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.