Halibut smażony na patelni z sosem Korniszonowym

Halibut smażony na patelni z sosem Korniszonowym
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony na patelni Halibut z sosem Cornichon może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 5,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 216 kalorii, 33g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Placki krewetkowe z sosem Cornichon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety opłukać, osuszyć i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
2
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w płytkiej misce. Filety pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj filety; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż filety będą złociste.
5
Podawać z sosem Korniszonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn