Halibut po tajsku z rosołem kokosowo-Curry

Halibut po tajsku z rosołem kokosowo-Curry
Halibut w stylu tajskim z rosołem kokosowo-Curry wymaga ok. 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.8 za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne. 378 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka szalotki, brązowy ryż, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Spróbuj Halibut po tajsku z rosołem kokosowo-Curry, Gotowany Halibut w tajskim kokosowym bulionie Curry, oraz Tilapia Po Tajsku Z Rosołem Kokosowo-Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowy, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodać pastę curry i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
5
Dodać bulion z kurczaka, mleko kokosowe, 1/2 łyżeczki soli i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
SólSól
6
Doprawić halibuta 1/4 łyżeczki soli. Ułóż rybę na patelni i delikatnie potrząśnij patelnią, aby ryba była pokryta sosem. Przykryć i gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ułóż stos gotowanego na parze szpinaku na dnie 4 talerzy zupy. Na wierzch filety rybne. Wymieszać kolendrę, szalotki, i sok z limonki do sosu i doprawić, do smaku, z solą i pieprzem. Polać rybę sosem i podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
SzpinakSzpinak
ZupaZupa
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn