Pieczony Halibut z koprem włoskim i ziemniakami wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.69 za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka pora, kopru włoskiego, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Food.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem, Halibut pieczony z koprem włoskim i grzankami, oraz Pieczony Halibut z duszonym winie koprem włoskim dla podobnych receptur.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.