Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem

Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 332 kalorie, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, masło, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego Ze Skórką Pomarańczową, Śródziemnomorska Kolacja Omlet Z Koprem Włoskim, Oliwkami I Koperkiem, oraz Śródziemnomorska Kolacja omlet z koprem włoskim, oliwkami i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać likier do patelni, gdy ogień jest wyłączony, ponieważ jest bardzo łatwopalny.
Umieść patelnię na małym ogniu i pozwól Sambuca zapalić. Pozostawić alkohol do odparowania i gotować na średnim ogniu, aż Likier zacznie karmelizować. W tym momencie zacznie bąbelkować.
Dodaj sok z cytryny, płatki czerwonego pieprzu, sól, do smaku, skórkę pomarańczową, oliwki i koperek. Gotować przez kilka minut, a następnie wymieszać łyżeczkę masła, aby sos nabrał kremowości. Odstawić.
Filety rybne pokroić na pół i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zalać patelnię saute, na średnim ogniu, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać filety, od strony skóry w dół. Pozostawić do gotowania przez 3 do 5 protokół.
Aby służyć: umieścić część sosu koperkowego w środku każdego naczynia i top z 2 kawałki ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.