Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem

Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem
Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 332 kalorie, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, masło, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego Ze Skórką Pomarańczową, Śródziemnomorska Kolacja Omlet Z Koprem Włoskim, Oliwkami I Koperkiem, oraz Śródziemnomorska Kolacja omlet z koprem włoskim, oliwkami i koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać likier do patelni, gdy ogień jest wyłączony, ponieważ jest bardzo łatwopalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść patelnię na małym ogniu i pozwól Sambuca zapalić. Pozostawić alkohol do odparowania i gotować na średnim ogniu, aż Likier zacznie karmelizować. W tym momencie zacznie bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj sok z cytryny, płatki czerwonego pieprzu, sól, do smaku, skórkę pomarańczową, oliwki i koperek. Gotować przez kilka minut, a następnie wymieszać łyżeczkę masła, aby sos nabrał kremowości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Filety rybne pokroić na pół i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zalać patelnię saute, na średnim ogniu, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać filety, od strony skóry w dół. Pozostawić do gotowania przez 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zdjąć z ognia.
6
Aby służyć: umieścić część sosu koperkowego w środku każdego naczynia i top z 2 kawałki ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn