Halibut Nadziewany
Nadziewany Halibut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 328 kalorii, 42g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 6,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Jeśli masz serek śmietankowy, cytrynę, filety halibut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewane Policzki Halibuta, Halibut z oliwkami nadziewanymi Sardelą, czerwoną papryką i Oregano, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Ułóż arkusz ciastek folią.
W małej misce, wymieszać Serek i krewetki. Doprawić do smaku bazylią, solą i pieprzem.
Zrób kieszeń w każdym z filetów, upewniając się, że nie przeciąć z trzech stron. Masę z serem śmietankowym podzielić na 6 części i napełnić każdy filet.
Umieścić na patelni wyłożonej folią. Wycisnąć sok z cytryny na rybę.
Piec przez 20 minut, lub aż ryba jest dokładnie zrobione.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio