Halibut Minestron

Halibut Minestron
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta Minestrone. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 302 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron fusilli, seler, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Minestron.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku 6-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, czosnek, i seler; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Wymieszać z koncentratem pomidorowym i przyprawą. Wymieszać z pomidorami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
BulionBulion
4
Wymieszać z rybą i fasolką szparagową; gotować 5 do 7 minut lub aż ryba jest gotowana przez. Wymieszać z makaronem. Gotować 5 minut lub aż makaron jest podgrzewany przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MakaronyMakarony
RybyRyby
5
Wina: ten lekki minestrone połączy się z różnymi winami. Kontynuuj włoski motyw z Chianti lub wybierz lekkie francuskie wino, takie jak Beaujolais. Wolisz białe? Jim Coley, sommelier w restauracji Starkera w Kansas City, proponuje Dorigo Pinot Grigio. "Rześka kwasowość dobrze pasuje do bulionu i warzyw", mówi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
WinoWino
MinestronMinestron
WarzywaWarzywa
BulionBulion

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn