Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta Minestrone. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 302 kalorie, 30g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron fusilli, seler, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Minestron.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku 6-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę, czosnek, i seler; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Cebula
3
Wymieszać z koncentratem pomidorowym i przyprawą. Wymieszać z pomidorami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Przyprawy
Pomidor
Bulion
4
Wymieszać z rybą i fasolką szparagową; gotować 5 do 7 minut lub aż ryba jest gotowana przez. Wymieszać z makaronem. Gotować 5 minut lub aż makaron jest podgrzewany przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Makarony
Ryby
5
Wina: ten lekki minestrone połączy się z różnymi winami. Kontynuuj włoski motyw z Chianti lub wybierz lekkie francuskie wino, takie jak Beaujolais. Wolisz białe? Jim Coley, sommelier w restauracji Starkera w Kansas City, proponuje Dorigo Pinot Grigio. "Rześka kwasowość dobrze pasuje do bulionu i warzyw", mówi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.