Przepis Pan-Grillowany Halibut z Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 205 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.81 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, filety z halibuta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowany Halibut z Chimichurri, Chimichurri Halibut Tacos, oraz Stek i halibut Chimichurri.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; wymieszaj 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Patelnia
3
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu posypać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Ryby
Sól
4
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
6
Nuta wina: zielone zioła i pikantne cytrusy w chimichurri tutaj potrzebują jasnej, ziołowej bieli: sauvignon blanc. Odkryj Etykietę Clayhouse w kalifornijskim centrum mocy. Ich 2008 Sauv Blanc ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon Blanc
Chimichurri
Zioła
Wino
7
jest pikantny z limonką, zielonym jabłkiem, chrupiącymi owocami pestkowymi i zielonymi ziołami, z wystarczającą ilością ciała, aby stanąć do mięsistej ryby. Sara Schneider
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.