Halibut gotowany w bulionie z kopru włoskiego

Halibut gotowany w bulionie z kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta gotowanego w bulionie z kopru włoskiego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 48g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka filetów halibuta, nasion kopru włoskiego, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gotowany Halibut W Bulionie Warzywnym, Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie, oraz Gotowany Halibut w bulionie cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn