Halibut Brochettes Provençale może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $9.6 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 38g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę w kolorach, ząbki czosnku, kwiaty lawendy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Halibut Brochettes Provençale, Halibut Brochettes Provençale, oraz Pieczony Halibut Provencale.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Umieścić cukinię, bakłażan, pomidory, papryka, i cebula w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Pomidor
Cukinia
Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj 1 łyżkę herbmixture i 1 łyżkę oleju do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Olej Do Smażenia
4
Posypać solą i pieprzem; wrzucić do herbu. Nawlecz 1 Mini paprykę, 1 okrągłą cukinię, 1 kawałek patelni, 1 pomidor, 1 kawałek cebuli i 1 Więcej mini papryki na każdy z 8 szaszłyków. Czy z wyprzedzeniem: mieszanka ziół i warzyw może być wykonana 4 godziny wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Cukinia
Pieprz
Pomidor
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
5
Umieść rybę w średniej misce; posypać 2 łyżki mieszanki ziół nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodać 3 łyżki oleju, 3 łyżki soku z cytryny i czosnek; posypać solą i pieprzem i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Czosnek
Olej Do Smażenia
7
Dusić wino, Pozostałe 1 łyżka oleju, i pozostałe 2 łyżki soku z cytryny w małym rondlu, aż zredukowane do 1/3 szklanki, o 3 protokół. Wymieszać pozostałą mieszankę ziołową. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
SOS
Wino
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Spray grill rack z nonstick spray; przygotowanie grilla (średnio-wysokie ciepło). Podziel kostkę rybną między pozostałe 4 szaszłyki. Grilluj szaszłyki warzywne, aż warzywa będą lekko zwęglone i miękkie, okazjonalnie obracając się, 10 do 12 minut. Grill szaszłyki rybne, aż ryba jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść 1 szaszłyk rybny i 2 szaszłyki warzywne na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
10
Sos do mżawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
11
* Zwane również kulinarnymi pąkami lawendy; dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach farmerskich, w wielu naturalnych sklepach spożywczych oraz od deandeluca.com.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.