Gumbo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 47g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.11 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki, mąki, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes), oraz Gumbo.
Instrukcje
1
Włóż andouille i wędzone kiełbaski i cielęcinę do dużego holenderskiego piekarnika. Ustawić na średnim ogniu, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 30 minut.W międzyczasie, w dużej patelni saut na średnim ogniu, ogrzać 2 Tbs. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj okra i smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)
3
Przenieść do miski. Umyć i wysuszyć pan.To dodać zasmażkę, w tej samej patelni smażonej na średnim ogniu, ogrzać 1/2 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać mąkę i wymieszać do włączenia. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając drewnianą łyżką lub silikonową szpatułką, aż zasmażka zmieni kolor roztopionej mlecznej czekolady, 20 do 22 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać cebulę i gotować, mieszając często, aż cebula więdną, o 5 protokół.
Dodaj mieszaninę cebuli do mieszaniny mięsa w holenderskim piekarniku, a następnie dodaj okra. Powoli dodawać wodę, stale mieszając i doprowadzić do wrzenia.