Gulf Snapper z sosem awokado-Tomatillo
Gulf Snapper z sosem awokado-Tomatillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 619 kalorii, 43g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać cytrusowe quinoa, pieprz, filety snapper, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Placki z czerwonego Lucjana z sosem awokado-Tomatillo, Ceviche Yellowtail Z Awokado I Sosem Tomatillo, oraz Grillowany kurczak z sosem Tomatillo-awokado.
Instrukcje
Filety doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Marynować 20 minut.
Podgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj rybę; smaż 2 do 3 minut z każdej strony lub do momentu, gdy miąższ będzie nieprzezroczysty i płatki widelcem.
Wierzch z sosem awokado-Tomatillo.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z cytrusową komosą ryżową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.